Ασάφενμπουργκ, αρχιτεκτονική μεγαλοπρέπεια και καταπράσινοι λόφοι

Ασάφενμπουργκ, αρχιτεκτονική μεγαλοπρέπεια και καταπράσινοι λόφοι

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της πόλης – όταν δύει ο ήλιος είναι ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε – είναι το Παλάτι του Γιοχάνησμπουργκ, το οποίο δεσπόζει πάνω από τον ποταμό και την πόλη

Το Ασάφενμπουργκ έχει καταπράσινους λόφους, αρχιτεκτονική μεγαλοπρέπεια και γραφικά στενά που περιμένουν τον επισκέπτη να τα σεργιανίσει.

Χτισμένο στον ποταμό Μάιν, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της διοικητικής περιοχής Κάτω Φρανκονίας και βρίσκεται στο βόρειο άκρο της Βαυαρίας, στη Γερμανία.

Ασάφενμπουργκ, αρχιτεκτονική μεγαλοπρέπεια και καταπράσινοι λόφοι 1

Η πόλη είναι επίσης γνωστή ως η βαυαρική Νίκαια λόγω του ήπιου, ηλιόλουστου κλίματος, ενώ ανήκε στην Αρχιεπισκοπή του Μάιντς για περισσότερα από 800 χρόνια.

Ασάφενμπουργκ, αρχιτεκτονική μεγαλοπρέπεια και καταπράσινοι λόφοι 2

Αξίζει να επισκεφθεί κανείς το Ανάκτορο Γιοχάνισμπουρκ που χτίστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Schweikard von Kronberg από το 1605 μέχρι το 1614. Φιλοξενεί σήμερα αρκετά μουσεία, μια γκαλερί και το Pompejanum, ένα αντίγραφο ενός ρωμαϊκού αρχοντικού που ανακαλύφθηκε στην Πομπηία.

Ασάφενμπουργκ, αρχιτεκτονική μεγαλοπρέπεια και καταπράσινοι λόφοι 3

Το Ασάφενμπουργκ είναι δημοφιλές για τα φεστιβάλ και τις εκδηλώσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου καθώς και για τα παραδοσιακά του κτίρια.

Ασάφενμπουργκ, αρχιτεκτονική μεγαλοπρέπεια και καταπράσινοι λόφοι 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *