Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα: Δείτε για ποιους λόγους φράζουν οι αποχετεύσεις σας

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα: Δείτε για ποιους λόγους φράζουν οι αποχετεύσεις σας

Οι αποφράξεις αποτελούν μία από τις βασικότερες εργασίες που απαιτούνται να πραγματοποιηθούν σε ένα νοικοκυριό. Ακόμη περισσότερο εάν το σπίτι σας είναι παλιό και αντίστοιχα και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις. Ακόμη όμως και αν το σπίτι σας είναι καινούργιο ή οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι ανακαινισμένες τότε μπορείτε να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσετε τις βουλωμένες αποχετεύσεις.

Ως αποχέτευση καλούμε το σύνολο των αγωγών, το έργο των οποίων είναι να απομακρύνουν τα λύματα από κάποιον χώρο, όπως είναι για παράδειγμα τα σιφώνια του μπάνιου και της μπανιέρας και του νιπτήρα, ο νιπτήρα της κουζίνας αλλά και η λεκάνη του μπάνιου.

Βέβαια ο συνηθέστερος λόγος για τον οποίο αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα δεν είναι τόσο η παλαιότητα όσο η κακή χρήση των εγκαταστάσεων. Εμείς ήρθαμε σε επαφή με τους ειδικούς στις αποφράξεις Αθήνα της εταιρείας Αποφράξεις Αντωνίου και εκείνοι μας εμπιστεύτηκαν τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό.

1. Οι τρίχες στην μπανιέρα

Είναι πολύ φυσικό όταν κάνουμε μπάνιο να φεύγουμε μέσα στο σιφόνι κάποιες τρίχες από τα μαλλιά μας. Με τον καιρό, εάν δεν φροντίσουμε να απομακρύνουμε τις τρίχες αυτές, το αποτέλεσμα θα είναι να βουλώσει τα σιφόνι του μπάνιου και η λύση σε αυτό θα είναι οι αποφράξεις σιφονιού.

2. Τα υπολείμματα του φαγητού στο σιφόνι

Η αμέλεια και η βιασύνη μας αναγκάζουν πολλές φορές να μην είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που λειτουργούμε το υδραυλικό δίκτυο των αποχετεύσεων. Το αποτέλεσμα είναι, σε βάθος χρόνου, να φράζουν οι σωληνώσεις και κατά συνέπεια να χρειάζεται να κάνουμε απόφραξη νιπτήρα.

3. Το χαρτί τουαλέτας στην λεκάνη

Μπορεί πολλές φορές να μας προκαλούν γέλιο τα διάφορα μηνύματα που βλέπουμε κατά καιρούς στις τουαλέτες του τύπου ¨Μην πετάτε χαρτιά στην λεκάνη¨, όμως η αλήθεια είναι πως όσο προφανής κι αν είναι ο λόγος πολλές φορές χρειάζεται να τον υπενθυμίσουμε.

Στην Ελλάδα οι σωληνώσεις είναι πολύ μικρές και αυτό σημαίνει ότι εύκολα μπορούν να φράξουν, ειδικά από το χαρτί που βρέχεται, κολλάει και μετά δεν ξεκολλάει με τίποτα και θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε απόφραξη λεκάνης.

4. Τα χημικά αποφρακτικά καθαριστικά

Πολλές φορές νοικοκυρές, πολλές νοικοκυρές επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τα χημικά αποφρακτικά καθαριστικά, τα οποία εύκολα μπορεί κανείς να βρει στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Η αλήθεια είναι όμως ότι με τον καιρό, η διαβρωτικές ουσίες αυτών των προϊόντων, μπορούν να προκαλέσουν πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα στις σωληνώσεις του σπιτιού σας.

Ακόμη λιώνοντας τα διάφορα υπολείμματα μέσα στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, δημιουργούν μια μάζα που φράζει τις σωληνώσεις και που δύσκολα μπορεί να απομακρυνθεί εάν δεν κληθεί κάποιος ειδικός επαγγελματίας στις αποφράξεις Αθήνα.

5. Τα παλιά σιφώνια και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις

Το οικοδομικό συγκρότημα της Αθήνας έχει αρκετά παλιά κτίρια και κάθε χρόνο όλα τα κτίρια παλιώνουν περισσότερο. Το να κάνετε ανακαίνιση σε ένα σπίτι σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξετε και τα υδραυλικά καθώς και το μπάνιο, μπανιέρα, σωληνώσεις κτλ.

Επειδή όμως οι ανακαινίσεις γίνονται μόνο για αισθητικούς λόγους, τα υδραυλικά βουλώνουν ακόμα περισσότερο λόγω παλαιότητας. Ακόμα και σε περιοχές όπως η Αργυρούπολη που έχει νεόδμητες οικοδομές, τα προβλήματα αποφράξεων αυξάνονται κάθε χρόνο.

Βάλτε τέλος στα προβλήματα των αποφράξεων με τις Αποφράξεις Αντωνίου

Η συνεργασία σας με μία αξιόπιστη εταιρεία αποφράξεων θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το υδραυλικό δίκτυο των αποχετεύσεων του οικιακού, αλλά και επαγγελματικού σας χώρου σε άριστη κατάσταση.

Εάν ψάχνετε για μία αποφρακτική εταιρεία κοντά σας, τότε η απάντηση είναι η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου. Με 30 χρόνια ενεργούς παρουσίας στο χώρο των αποφράξεων, έρχονται στον χώρο σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, διαθέτοντας το κατάλληλο προσωπικό αλλά και όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα.

Οι Αποφράξεις Αντωνίου αποτελούν την απάντηση και στις δικές σας αναζητήσεις εάν αυτό που ψάχνετε είναι οι αποφράξεις τιμές. Ο τιμοκατάλογος αποφράξεων της συγκεκριμένης εταιρείας αποτελεί πραγματικά έναν από τους οικονομικότερους της Ελληνικής αγοράς.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τις αποφράξεις στην Αθήνα:

2 thoughts on “Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα: Δείτε για ποιους λόγους φράζουν οι αποχετεύσεις σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.