Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΟΚ, νίκη επί της Στεάουα με 2-1

Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΟΚ, νίκη επί της Στεάουα με 2-1 1

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με τη Στεάουα, προηγήθηκε 2-0 σε ένα δεκάλεπτο και έδειξε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος. Από λάθος της άμυνας το γκολ των Ρουμάνων, έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο.

Έτοιμος έδειξε, αλλά για 45 λεπτά ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν αρκετά νωρίς, όμως στο δεύτερο μέρος έδειξαν να μην έχουν την ίδια φρεσκάδα και τελικά επικράτησαν με 2-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου κατάφεραν κι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιερίνια. Η επόμενη φάση ήταν και πάλι γκολ για τον ΠΑΟΚ! Συγκεκριμένα, στο 10′ ο Ελ Καντουρί έκανε ένα γυριστό σουτ, η μπάλα κότραρε στον Μπαλάσα και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Πέλκας, παραλίγο να σημειώσει ένα πανέμορφο τέρμα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και την Στεάουα στην περιοχή της, αλλά τα σουτ των Λημνιού και Μπίσεσβαρ δεν απείλησαν ουσιαστικά. Κάπως έτσι το 2-0 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους με τον ΠΑΟΚ να δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση.

Στην επανάληψη ο «δικέφαλος» δεν είχε τα ίδια τρεξίματα… Οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στο παιχνίδι με πιο χαμηλό ρυθμό, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Στεάουα και μείωσε. Μετά από λανθασμένο γύρισμα του Μάτος, Κρέσπο και Πασχαλάκης δεν συνεννοήθηκαν σωστά ο Μαν έκλεψε και πλάσαρε για το 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα, η Στεάουα είχε νέα μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά ο Πασχαλάκης έσωσε. Τα σουτ του Τεσέιρα σε δύο περιπτώσεις δεν απείλησαν και τελικά λίγο έλειψε ο ΠΑΟΚ να βρει και τρίτο τέρμα.

Στις καθυστερήσεις, ο Ζαμπά με τρομερή κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ενρίκε, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ της Στεάουα αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά με νίκη τα φιλικά σε αυτό το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (Σιαμπάνης 72′), Μάτος (Μπαλογιάννης 72′), Κρέσπο (Χατσερίδης 72′), Βαρέλα (Μαλεζάς 72′), Βιεϊρίνια (Κίτσιου 72′), Κάνιας (Σάχοφ 72′), Μαουρίσιο (Χαρίσης 72′), Ελ Καντουρί (Ζαμπά 72′), Λημνιός (Ενρίκε 72′), Μπίσεσβαρ (Λάμπρου 46′), Πέλκας (Μυστακίδης 72′).

Στεάουα Βουκουρεστίου: Βλαντ, Μπενσα, Μπαλασα, Φιλιπ, Νεντέλκου, Τανάσε, Μοράις, Μορουτάν, Μπενζάρ, Τσάκα, Γιάκολις.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *