Android Oreo (Go Edition): Έρχεται μαζί με το Android 8.1 Oreo για entry-level συσκευές

Android Oreo (Go Edition): Έρχεται μαζί με το Android 8.1 Oreo για entry-level συσκευές 1

Η Google είχε υποσχεθεί τον περασμένο Μάιο ότι το Android Go, το ειδικά διαμορφωμένο λειτουργικό σύστημα για συσκευές περιορισμένων δυνατοτήτων, θα κάνει το ντεμπούτο του με την έλευση του Android Oreo. Τελικά, δεν κατάφερε να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παράτησε το συγκεκριμένο project.

Όπως ανακοίνωσε στην παρουσίαση της για την αγορά της Ινδίας, το Android Go θα λανσαριστεί σε entry-level συσκευές σε όλο τον κόσμο μέσα στους επόμενους μήνες ως Android Oreo (Go Edition) όταν διατεθεί η έκδοση Android 8.1 Oreo και όχι μόνο στις αναπτυσσόμενες αγορές (π.χ. Ινδία, Αφρική). Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν στο μέλλον πρόσβαση σε μια ειδική έκδοση του καταστήματος εφαρμογών Google Play που θα τονίζει τις βελτιστοποιημένες εφαρμογές για εξοικονόμηση χώρου και δεδομένων.

Android Oreo (Go Edition): Έρχεται μαζί με το Android 8.1 Oreo για entry-level συσκευές 2

Το Android Oreo (Go Edition) επιδιώκει να μετατρέψει τα entry-level smartphones σε πλήρως λειτουργικές συσκευές σε ό,τι αφορά τις εφαρμογές και την πλοήγηση στο Διαδίκτυο. Γι’ αυτό θα περιλαμβάνει ξεχωριστές λειτουργίες διαχείρισης των δεδομένων και οι προεγκαταστημένες εφαρμογές της Google είναι ειδικά διαμορφωμένες για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες ανθρώπων που μπαίνουν για πρώτη φορά σε online κατάσταση.

Αναμένουμε τις εξελίξεις…

[Google]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *