Άλμα για ΟΦΗ, καταρρέει ο Ατρόμητος


Ο ΟΦΗ νίκησε στο «Θ. Βαρδινογιάννης» τον Ατρόμητο με 2-0 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής κι έκανε ένα μικρό άλμα στην κατάταξη, υποχρεώνοντας το συγκρότημα των δυτικών προαστίων στην έκτη φετινή ήττα.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι γηπεδούχοι, αφού στο 10ο λεπτό η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε πάρει ήδη σημαντικότατο προβάδισμα νίκης, καθώς προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι.

Το πρώτο ήταν «δώρο» της άμυνας του Ατρόμητου και συγκεκριμένα των Χατζηϊσαΐα – Πίριτς οι οποίοι δεν συνεννοήθηκαν σωστά για ν΄ απομακρύνουν την μπάλα, που στρώθηκε στον επιθετικό του ΟΦΗ, ο οποίος σε άδεια εστία άνοιξε το σκορ στο 7΄.

Τρία λεπτά αργότερα, από κόντρα στα πόδια του Χατζηϊσαΐα ο Ντουρμισάι με άπιαστο σουτ «έγραψε» το 2-0 σε αποθέωση, με τον Γιώργο Παράσχο να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβαινε.

Οι Περιστεριώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία να μειώσουν στο 23΄ με τον Επασί να διορθώνει το λάθος του και να διώχνει σωτήρια την προβολή του Κουλούρη, ενώ στην αντεπίθεση οι Κρήτες «άγγιξαν» το 3-0, αλλά ο Φαν Ντάινεν δεν πρόλαβε να πλασάρει ενώ είχε περάσει και τον Πίριτς.

Με σωστή διαχείριση στο β΄ μέρος ο ΟΦΗ έκλεισε καλά τους διαδρόμους προς την περιοχή του και μετά το 60΄ άρχισε να βγαίνει όλο και πιο συχνά στην αντεπίθεση, την ώρα που οι Περιστεριώτες έβγαιναν μπροστά για να μειώσουν κι άφηναν κενά στα μετόπισθεν.

Ο Ατρόμητος, πάντως, είχε μία καλή στιγμή στο 82΄ από το γύρισμα του Κλωναρίδη και την παρεμβολή του Βούρου πριν η μπάλα φτάσει στον Κουλούρη, στην τελευταία σημαντική φάση του αγώνα.

 





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *