Αλεξιάδης: Δεν είναι δυνατόν να μειώσουμε τους δημόσιους υπαλλήλους

Αλεξιάδης: Δεν είναι δυνατόν να μειώσουμε τους δημόσιους υπαλλήλους

Αλεξιάδης: Δεν είναι δυνατόν να μειώσουμε τους δημόσιους υπαλλήλους 1

«Μύθο» αποκάλεσε τα περί πλεονάσματος των δημοσίων υπαλλήλων ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης. «Δείτε στις δημόσιες Υπηρεσίες νοσοκομεία, εφορίες κλπ.», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα έχει δημοσίους υπαλλήλους κάτω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. Πρέπει να είμαστε στις 500.000-600.000».

«Δεν είναι δυνατόν να μειώσουμε τους δημόσιους υπαλλήλους για να εξυπηρετηθούν ιδιωτικά συμφέροντα, όπως υποστηρίζουν κάποιοι. Θέλουμε δημόσιο που να εξυπηρετεί όχι τις ανάγκες των δημοσίων υπαλλήλων αλλά τις ανάγκες της κοινωνίας και με το μικρότερο δυνατό κόστος για την κοινωνία», είπε επίσης.

«Δεν είναι λύση ο ιδιωτικός τομέας, υπάρχει κι ο κρατικοδίαιτος ιδιωτικός τομέας… Το κράτος δεν έκανε καλά τη δουλειά του για να αναλάβουν ιδιώτες δουλειές» σημείωσε ο κ. Αλεξιάδης.

Τέλος ανέφερε ότι πλέον δεν υπάρχει αναξιοκρατία στο Δημόσιο. «Δεν είναι άλλοθι η αναξιοκρατία στο δημόσιο για όσα γίνονται τώρα. Τώρα δεν έχουμε αναξιοκρατία στο Δημόσιο. Εχω εικόνα από το υπουργείο Οικονομικών γιατί υπηρετώ τόσα χρόνια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *