Αγωγή 1,25 εκατ. δολάρια από την αδελφή της, την κατηγορεί για «δημόσιο εξευτελισμό»


Είναι γνωστό, πια, πως οι σχέσεις της Μαράια Κάρεϊ με την αδελφή της, Άλισον είναι ανύπαρκτες. Η διάσημη τραγουδίστρια, στο παρελθόν είχε αναφερθεί στην κάκιστη σχέση που είχε από μικρή με την αδελφή της και στα όσα βίωνε με εκείνη μεγαλώνοντας. Αλλά και εκείνη, όμως, δημοσίως έχει εκφραστεί με τα χειρότερα για τη διάσημη αδελφή της.

Ωστόσο, η αυτοβιογραφία της Κάρεϊ, που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, έφερε και πάλι στην επιφάνεια την ιστορία τους, με την Άλισον έξαλλη για όσα γράφει για εκείνη η αδελφή της, να την μηνύει και να της ζητά 1,25 εκατομμύρια δολάρια για ψυχική οδύνη. Ο λόγος; Όπως υποστηρίζει, η τραγουδίστρια έγραψε «σκληρά και εξοργιστικά» πράγματα για τη σχέση τους στη βιογραφία της The Meaning of Mariah, προκαλώντας της – όπως ισχυρίζεται – «ψυχική αναστάτωση» και «δημόσιο εξευτελισμό».

Στην αγωγή που είδε το φως της δημοσιότητας και παίζει παντού στον ξένο Τύπο, η Άλισον Κάρεϊ υποστηρίζει ότι υπέφερε από μετατραυματικό στρες, άγχος και κατάθλιψη όταν η Μαράια έγραψε για την αποξενωμένη τους σχέση στη βιογραφία τους που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο κεφάλαιο με τον τίτλο «Dandelion Tea», όπου η τραγουδίστρια περιγράφει ένα περιστατικό που συνέβη πριν δεκαετίες, όταν η Άλισον ήταν 20 και η Μαράια 12 ετών.

«Η αδερφή μου με νάρκωσε με Valium, μου πρόσφερε μια μυτιά κοκαΐνη, μου προκάλεσε εγκαύματα τρίτου βαθμού και προσπάθησε να με δώσει σε ένα μαστροπό», γράφει στο βιβλίο της. 

Επίσης, η τραγουδίστρια αναφερόμενη στα αδέρφια της χρησιμοποιεί τους σκληρούς όρους «πρώην αδερφή» για την Άλισον και «πρώην αδερφός» για το Μόργκαν Κάρεϊ, με τον οποίο επίσης οι σχέσεις τους είναι κάκιστες.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *