Αυτό είναι ένα (ακυρωμένο) πρωτότυπο αναδιπλώμενο smartphone της Samsung

Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε ότι το Samsung Galaxy X, το περίφημο αναδιπλώμενο smartphone, θα κοστίζει περίπου $2000 και θα κυκλοφορήσει σε μικρή κλίμακα μέσα στο 2019, ωστόσο, γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει πειραματιστεί αρκετά με τη συγκεκριμένη ιδέα.

Μία από τις δοκιμές της ήταν και το αναδιπλώμενο smartphone που βλέπουμε στις φωτογραφίες, μια εκδοχή του Galaxy X που θυμίζει αρκετά το ZTE Axon M. Το Project V (με κωδικό SM-G929F) αφορούσε ένα smartphone με δύο οθόνες ίδιου μεγέθους που ενώνονται μεταξύ τους με έναν μεντεσέ και όταν ανοίγουν ο χρήστης έχει στη διάθεση του αρκετά μεγαλύτερη επιφάνεια για να εργαστεί, με τη συνολική κατασκευή να είναι αρκετά ογκώδης.

Με μια ματιά στο Project V καταλαβαίνει κανείς τους λόγους για την ακύρωση του και για την αναθεώρηση των σχεδίων της εταιρείας σχετικά με το συγκεκριμένο concept. Μη ξεχνάμε ότι το Samsung Galaxy X αναμένεται με οθόνη 7.3” όταν θα είναι πλήρως αναδιπλωμένο, ενώ θα “πέφτει” στις 4.5” όταν θα είναι κλειστό.

This slideshow requires JavaScript.

[via]

Κυριακή Κανονίδου

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *