Αυτά είναι τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού

Αυτά είναι τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού

Η νέα σεζόν βρίσκεται στα «σκαριά» σε όλα τα επίπεδα στο Λιμάνι και ένα από τα σημαντικά θέματα στην ατζέντα είναι τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία παρουσιάστηκαν επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας (4/6) στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, βρέθηκε στο πάνελ μαζί με τον υπεύθυνο διαχείρισης εισιτηρίων, Παναγιώτη Μπαντούνα, αναφέροντας τις λεπτομέρειες γύρω απ’ όσα θα αφορούν τις κάρτες και τα «μαγικά χαρτάκια» της σεζόν 2018/19.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο κ. Καραπαπάς:

«Καλησπέρα σε όλους. Σας παρουσιάζουμε, μαζί με τον Παναγιώτη Μπαντούνα από τη διαχείριση των εισιτηρίων διαρκείας, τα νέα «μαγικά χαρτάκια» για τη σεζόν 2018/19. Πριν ξεκινήυσουμε τη διαδικασία, θέλω να εκφράσω τα συλληπητήρια την οικογένεια του Κώστα Πολυχρονίου για τον χαμό του, απ’ όλους όσους εργάζονται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σύνθημα «η ψυχή μας και η ψυχή σου». Προσπάθεια επανεκκίνησης και δεσίματος με τον κόσμο μας. Ευκαιρία για επιστροφή και απαραίτητο συστατικό είναι να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και ο κόσμος μας. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο, στηρίζεις την ομάδα και την προσπάθειά της. Σε αυτό θα ήθελα να σταθώ, Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα τελευταία 8 χρόνια, επί εποχής Μαρινάκη, η ομάδα έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα, Κύπελλα, Ευρώπη. Αυτό δεν έχει γίνει με τα ταμεία ρημαγμένα, αλλά με τον Ολυμπιακό να αποτελεί οικονομικό πρότυπο. Ο Ολυμπιακός πληρώνει φόρους εκατοντάδες εκατομμύρια, ενώ σε άλλες ομάδες αυτά χαρίζονται. Παράλληλα, είχαμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε χιλιάδες συνανθώπους μας. Το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης και οι φιλανθρωπικές δράσεις του συλλόγου τον καθιστούν πρότυπο για όλη την Ευρώπη. Η προσφορά στην κοινωνία, με εντολή βέβαια του κ. Μαρινάκη, στοχεύει στην επιστροφή της αγάπης του κόσμου σε αυτόν.

1921308

Δεν έχει αντιληφθεί πλήρως ο κόσμος του Ολυμπιακού τι έχει συμβεί στον Ερασιτέχνη. Όταν ανέλαβε ο κ. Μαρινάκης, ήταν υπό διάλυση. Η οικονομική εικόνα ήταν κάκιστη. Όταν ο Μιχάλης Κουντούρης μπήκε μπροστά, ο πρόεδρος του είπε «προχώρα κι εγώ είμαι εδώ».

Αυτό που συνέβη είναι πως άλλαξε η ιστορία του συλλόγου. Κατακτήσαμε 55 τίτλους, ενώ από την ίδρυσή του μέχρι το 2010 είχαμε 77. Αυτό συνέβη με τη στήριξη του κόσμου, μέσω της κάρτας φιλάθλου, καθώς και με την οικονομική αιμοδοσία του κ. Μαρινάκη. Φτάσαμε να παίζουμε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς σε μια μέρα.

Μπορούμε να λέμε πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη αθλητική ομάδα στην Ευρώπη. Οι 100 κούπες που βρίσκονται στην τροπαιοθήκη του συλλόγου αντικατοπτρίζουν αυτή την προσπάθεια και εκφράζει την προσπάθεια του κόσμου και των φιλάθλων μας. Ποτέ κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε «γιατί το κάνουμε αυτό» και είναι σημαία υπερηφάνειας για μας. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλουργήσει, όταν αντίπαλοί μας έχουν διαλυθεί, έχουν υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική. Αυτό γίνεται με τη στήριξη της Θύρας 7, των φιλάθλων μας, του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Μιχάλη Κουντούρη, γεμίζουμε κολυμβητήρια, γήπεδα, είμαστε παντού, όταν φυσικά δεν υπάρχουν φωτογραφικές απαγορεύσεις…

1921299

Θα υπάρξει ως και 10% μείωση στις τιμές. Ζούμε στην εποχή που οι Έλληνες υφίστανται τις συνέπειες της κρίσης. Για τέταρτη χρονιά γίνονται μειώσεις και για τέταρτη σεζόν κι αυτό κάτι λέει. Σε όλα τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα υπάρχει μια κερκίδα που θα καλύπτει τις ανάγκες ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, ΑμΕΑ και ανέργους, ώστε να μη στερείται κανείς το γήπεδο».

Εξάλλου, θα υπάρχουν προνόμια για τους κατόχους, με εκπτώσεις στην εταιρία που «ντύνει» τον Ολυμπιακό, καθώς και σε χορηγούς, καταστήματα και όσους συνεργάζονται εμπορικά με τους Πειραιώτες.

Στη συνέχεια, ο κ. Καραπαπάς δέχθηκε ερωτήσεις. Αναλυτικά:

1921300

Για το περσινό ρεκόρ στα διαρκείας και τι προβλέψεις υπάρχουν για φέτος: «Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Ολυμπιακός είμαστε, πάντα περιμένουμε να καταρρίπτουμε τα ρεκόρ».

Αν θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την κάρτα φιλάθλου και για τα δημοσιεύματα για τη UNICEF: «Για την κάρτα φιλάθλου δεν αλλάζει κάτι, χρειάζεται για να αγοράσει κανείς εισιτήριο. Για τη UNICEF, ο Ολυμπιακός ουδέποτε είχε κάποια συνεργασία με το ελληνικό τμήμα της, αλλά με την παγκόσμια. Καταλαβαίνω πως μερικοί ακόμη και γι’  αυτό θα κάνουν σπέκουλα, ας πάνε στα χωριά της Αφρικής όπου κάνουν εμβόλια τα παιδάκια να τα πουν κι εκεί».

1921288

Αναλυτικά οι τιμές:

ΘΥΡΑ 3, 4, 5, 6, 7 50 ευρώ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ)

ΘΥΡΑ 21, 22 130 ευρώ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ)

ΘΥΡΑ 1,2,8,9,19,20 145 ευρώ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 115 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

ΘΥΡΑ 11, 17 240 ευρώ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 185 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

ΘΥΡΑ 12, 16 325 ευρώ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 255 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

ΘΥΡΑ  14, 15 420 ευρώ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 330 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

ΘΥΡΑ 33 685 (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 540 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

VIP 1200 (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 925 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

VVIP 2200 (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 1615 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

FAMILY ΘΥΡΑ 24, 25

1 Ενήλικας + 1 Παιδί 190 ευρώ

1 Ενήλικας + 2 Παιδιά 245 ευρώ

2 Ενήλικες + 1 Παιδί 325 ευρώ

2 Ενήλικες + 2 Παιδιά 380 ευρώ

Εισιτήριο ΕΝΗΛΙΚΑ 135 ευρώ

Εισιτήριο Παιδιού 55 ευρώ

19212961921284

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *