ΑΕΚ: Για εμάς υπάρχει μόνο το γήπεδο

ΑΕΚ: Για εμάς υπάρχει μόνο το γήπεδο

ΑΕΚ: Για εμάς υπάρχει μόνο το γήπεδο 1

Νέο μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ απηύθυνε στους φιλάθλους της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κάθε πιθανό μέτρο προκειμένου να διασφαλίσει πως δεν θα δημιουργηθεί το παραμικρό στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ παίρνει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Συνεχίζουμε μαζί μέχρι το τέλος. Μαζί μέχρι την τελική επικράτηση. Στηρίζουμε αλλά και προστατεύουμε την ομάδα μας. Δεν δίνουμε το παραμικρό δικαίωμα, όπως το έχουμε πράξει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ από το ξεκίνημα της χρονιάς. Δεν βάζουμε σε κίνδυνο την ομάδα μας. Βήμα-βήμα μέχρι την δικαίωση των προσπαθειών μας και την επιβεβαίωση της ανωτερότητάς μας. Για εμάς υπάρχει μόνο το γήπεδο! Με σεβασμό στην ΑΕΚ αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Συνεχίζουμε μαζί μέχρι το τέλος. Μαζί μέχρι την τελική επικράτηση. Στηρίζουμε αλλά και προστατεύουμε την ομάδα μας. Δεν δίνουμε το παραμικρό δικαίωμα, όπως το έχουμε πράξει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ από το ξεκίνημα της χρονιάς. Δεν βάζουμε σε κίνδυνο την ομάδα μας. Βήμα – βήμα μέχρι την δικαίωση των προσπαθειών μας και την επιβεβαίωση της ανωτερότητάς μας. Για εμάς υπάρχει μόνο το γήπεδο! Με σεβασμό στην ΑΕΚ αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *