12-logoi-proslavete-idiotiko-ntetektiv

12 Λόγοι για να Προσλάβετε έναν Ιδιωτικό Ντετέκτιβ

Ο σκοπός ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ είναι να βοηθήσει άτομα, δικηγόρους και επιχειρήσεις να βρουν πληροφορίες που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες. Ο παρακάτω κατάλογος είναι ένα μικρό δείγμα των καθηκόντων που μπορεί να κάνει ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ για εσάς.

1. Έλεγχοι ιστορικού

Διεξάγονται έλεγχοι ιστορικού για την επαλήθευση της ταυτότητας κάποιου, την κατανόηση του ποινικού ιστορικού ενός ατόμου, την προστασία του χώρου εργασίας και την τήρηση των οδηγιών εκκαθάρισης ασφαλείας της εταιρείας.

Γεγονός: Το 75% των εργοδοτών λένε ότι έχουν μισθώσει το λάθος άτομο. Το μέσο κόστος μιας κακής μίσθωσης είναι σχεδόν 10.000€

2. Κινητή ή σταθερή επιτήρηση

Η επιτήρηση είναι η πρακτική της παρακολούθησης ενός θέματος προκειμένου να τεκμηριωθεί η δραστηριότητα.

Γεγονός: Η επιτήρηση διεξάγεται προκειμένου να αποφευχθούν τα εγκλήματα, να ληφθούν πληροφορίες για χρήση στο δικαστήριο, να ληφθούν αποδείξεις για ένα έγκλημα, να ληφθούν αποδείξεις σε αστικές υποθέσεις κλπ.

3. Ασφαλιστικές έρευνες

Αυτή η μορφή έρευνας αφορά την εξακρίβωση απάτης που επικεντρώθηκε σε δόλιες, ψευδείς ή διογκωμένες αξιώσεις.

Γεγονός: Οι ασφαλιστικές απάτες ζημιώνουν 60 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως τις ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτό αυξάνει το κόστος για όλους.

4. Παρέχουν κλητεύσεις και επίσημα έγγραφα

Η δημοσίευση εγγράφων σε άλλο πρόσωπο είναι επίσημη παράδοση εγγράφων. Τα έγγραφα πρέπει να “εξυπηρετούνται” σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που εμπλέκεται στη δίκη ή που ο νόμος απαιτεί να πάρει τα χαρτιά ή αντίγραφα.

5. Εταιρική έρευνα

Γίνεται εμπεριστατωμένη έρευνα μιας επιχείρησης ή εταιρείας προκειμένου να αποκαλυφθούν οι παρατυπίες από τους υπαλλήλους, τη διοίκηση ή ακόμη και τρίτους.

Γεγονός: Σύμφωνα με την παγκόσμια μελέτη απάτης του ACFE για το 2017, οι μέσοι οργανισμοί χάνουν το 5% των εσόδων κάθε χρόνο. Αυτό ανέρχεται σε 3,7 τρισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

6. Private investigation

Αυτός ο τύπος έρευνας έχει να κάνει με άτομα και με προσωπικά θέματα. Η ιδιωτική έρευνα μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε την απιστία, να αποφύγετε την απάτη, την κλοπή και άλλες μορφές εγκληματικών ενεργειών στο σπίτι σας.

Γεγονός: Εκτιμάται ότι περίπου το 30% έως το 60% όλων των παντρεμένων ατόμων θα συμμετέχουν σε απιστία κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

7. Έρευνα και Ανασυγκρότηση Ατυχημάτων

Η ανασυγκρότηση των οχημάτων είναι η επιστημονική διαδικασία διερεύνησης, ανάλυσης και εξαγωγής συμπερασμάτων σχετικά με τα αίτια και τα γεγονότα κατά τη σύγκρουση οχημάτων.

Γεγονός: Τα στατιστικά στοιχεία για το 2017 δείχνουν ότι 32.675 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε 29.989 ατυχήματα.

8. Διαδικτυακή Παρενόχληση

Αυτός ο τύπος έρευνας αποκαλύπτει γεγονότα από δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, ενημερώσεις κλπ. Αυτά τα γεγονότα μπορούν να παρουσιαστούν ως μέρος ενός ελέγχου ιστορικού, να υποστηρίξουν το άλλοθι και να προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις δικαστικές υποθέσεις.

Γεγονός: Εγκλήματα που συνδέονται με το Facebook αναφέρονται σε αστυνομικούς κάθε 40 λεπτά.

9. Έρευνα παιδικής μέριμνας

Πρόκειται για μια αντικειμενική παρατήρηση της ευημερίας και της θεραπείας του παιδιού από τους γονείς του ως αποτέλεσμα διαζυγίου ή επιμέλειας.

10. Έρευνα κλοπής ταυτότητας

Με απλά λόγια, η κλοπή ταυτότητας είναι όταν κάποιος προσποιείται ότι είσαι εσύ. Αυτό συχνά επιτυγχάνεται με κλοπή προσωπικών πληροφοριών. Αυτός ο τύπος έρευνας σκοπεύει να αποκαλύψει τα γεγονότα σχετικά με αυτό το αδίκημα.

11. Εντοπισμός προσώπου

Αυτή είναι η διαδικασία εντοπισμού των ατόμων που έχουν εξαφανιστεί ή που έχουν αθετήσει χρέη.

12. Ανάκτηση δεδομένων

Αυτός είναι ο τελικός στόχος όλων των ερευνών και ο τελικός λόγος για τον οποίο προσλαμβάνεται ιδιωτικός ντετέκτιβ. Τα τεκμηριωμένα γεγονότα χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία για τη στήριξη συγκεκριμένης θέσης.

Δείτε περισσότερα νέα εδώ:

Tagged : # # # # # # # # # # #

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *