Έτοιμο το «μπαμ» με Μπέμε για τον Ολυμπιακό

Έτοιμο το «μπαμ» με Μπέμε για τον Ολυμπιακό 1

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Volleyleague και δεν σταματά να το δείχνει στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά τους Ντζίζγκα, Αλεξίεφ, Ράουβερντνικ και Οϊβάνεν, είναι έτοιμοι να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα αποκτώντας τον «γίγαντα» (2,11μ.) Γερμανό κεντρικό, Μάρκους Μπέμε.

Για την ακρίβεια, τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη και το μόνο που περιμένουν είναι να μάθουν τι θα γίνει με τον αριθμό των ξένων. Αν τελικά αυξηθούν σε πέντε κοινοτικούς όπως θέλει να περάσει η Ομοσπονδία (η ΕΣΑΠ θέλει 7 κοινοτικούς και ο ΠΑΣΑΠ 4 ξένους συνολικά), τότε άμεσα θα έχουμε ανακοινώσεις της σπουδαίας αυτής μεταγραφής.

Πρόκειται για έναν παίκτη βασικό στην εθνική Γερμανίας, με την οποία φέτος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μπαίνοντας μάλιστα στην καλύτερη εξάδα της διοργάνωσης μαζί με τον Σέρβο, Σρέτσκο Λίσινατς. Ένας παίκτης που θεωρείται πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα και ο οποίος θα ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό το κέντρο του Ολυμπιακού.

Ο Μπέμε την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στην Πολωνία και τη Λούμπιν, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπερλίν, έχοντας περάσει και από τις Φριντριχσχάφεν, Χάκινγκ, ενώ εκτός της Πολωνίας έχει αγωνιστεί στην Ιταλία (Αλτοβέρε) και στην Τουρκία (Φενέρμπαχτσε).

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *