ZTE Axon M: Αυτό είναι το αναδιπλώμενο smartphone με δύο οθόνες που ενώνονται σε μία

ZTE Axon M: Αυτό είναι το αναδιπλώμενο smartphone με δύο οθόνες που ενώνονται σε μία 1

Από την εποχή του Kyocera Echo (παρουσιάστηκε το 2011) έχουμε να δούμε smartphone με δύο οθόνες σε αυτό το στυλ, αλλά αφού το πήρε απόφαση η ZTE ποιοι είμαστε εμείς να την αμφισβητήσουμε. Οι εικόνες που βλέπουμε προέρχονται από την αποκλειστικότητα της ιστοσελίδας Android Authority, η οποία υποστηρίζει ότι αυτό είναι το ZTE Axon M με δύο οθόνες ανάλυσης Full HD που όταν ξεδιπλώνεται σχηματίζουν μία ενιαία με μέγεθος 6.8”.

Για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά φημολογείται ότι θα διαθέτει επεξεργαστή 64bit quad-core Qualcomm Snadragon 820 με επεξεργαστή γραφικών Adreno 530 GPU, μνήμη RAM 4GB, αποθηκευτικό χώρο 32GB και μπαταρία 3120mAh, η οποία μοιάζει μικρή για να προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία λόγω των αυξημένων  “καύσεων” από τις δύο οθόνες.

Ακόμη, αντί να τοποθετηθεί ξεχωριστή κάμερα εμπρός και πίσω, το ZTE Axon M θα διαθέτει έναν αισθητήρα κάμερας 20MP που θα περιστρέφεται για να εξυπηρετεί και ως selfie κάμερα. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι πιθανότατα το Android 7.1 Nougat, αν και δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με το Android 8.0 Oreo.

Σύμφωνα με το Android Authority, το ZTE Axon M θα παρουσιαστεί στις 17 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για λογαριασμό του παρόχους AT&T στις ΗΠΑ σε τιμή κοντά στα $650.

[via]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *