Ζαμπονοκασερόπιτα με Κανταΐφι 1

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο κανταΐφι

300γρ. gouda τριμμένο

300γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

250γρ. ζαμπόν λεπτοκομμένο

100γρ. Κρέμα γάλακτος 

500γρ. Γάλα πλήρες

2 αυγά

200γρ. Βούτυρο λιωμένο 

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *