Βορίδης στον ΣΚΑΪ 100,3: Δεν έχει προγραμματιστεί πότε θα στηθούν οι δεύτερες κάλπες, αν οι εκλογές πάνε β΄γύροΒορίδης στον ΣΚΑΪ 100,3: Δεν έχει προγραμματιστεί πότε θα στηθούν οι δεύτερες κάλπες, αν οι εκλογές πάνε β΄γύρο 1

Το μόνο που είναι προγραμματισμένο, όπως είπε ο Μάκης Βορίδης, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Ανατολική Αττική, είναι η ημέρα ορκωμοσίας της νέας Βουλής.

Στην ημερομηνία της δεύτερης κάλπης – αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση στον πρώτο γύρο των εκλογών – αναφέρθηκε στο ΣΚΑΪ, ο Μάκης Βορίδης, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Ανατολική Αττική.
Απαντώντας τα σενάρια για το αν η δεύτερη κάλπη θα στηθεί 2 Ιουλίου ή 25 Ιουνίου, ο κ Βορίδης τόνισε ότι η ημερομηνία δεν είναι προγραμματισμένη με τη νομική έννοια του όρου, γίνεται απλώς κάποια εκτίμηση με βάση τη διαδικασία.
Το μόνο που είναι προγραμματισμένο – εξήγησε – είναι ημέρα ορκωμοσίας της νέας Βουλής.
Όσον αφορά στα αποτελέσματα των εκλογών σημείωσε ότι περίπου μέχρι τις 9:30 θα υπάρχει το 80% των αποτελεσμάτων και μέχρι τα μεσάνυχτα θα υπάρχει και μία εικόνα για τους σταυρούς.

Σχολιάζοντας τη δήλωση Κατρούγκαλου, τόνισε ότι δεν επρόκειτο για μία τυχαία δήλωση, δεν είναι ότι του ξέφυγε, γιατι ανέπτυξε πλήρη επιχειρηματολογία γιατί – κατά τη γνώμη του – πρέπει να ανέβει η επιβολή ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, και μάλιστα την ώρα που δεν παρίσταται και κάποια ανάγκη. 

Πηγή: skai.grSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *