Η πρώτη επιχείρηση που δέχεται Puppy Coin είναι στη Λάρισα

Λένε ότι, «αρχή ήμισυ παντός»… και η ιστορία των κρυπτονομισμάτων το έχει αποδείξει περίτρανα αυτό. Η πρώτη επιχείρηση που δέχεται Puppy coin είναι στη Λάρισα, και απαντά στο όνομα Centro Hair and Beauty, κομμωτήριο στη Λάρισα!

Ο πελάτης, που προφανώς ασχολείται με το εν λόγο κρυπτονόμισμα Puppy coin, πλήρωσε το κούρεμα και το βάψιμο των μαλλιών του με 6,000 Puppy coins (ισοτιμία 0,002 ευρώ/Puppy coin) συν 1,000 Puppy coins Bonus για τις υπηρεσίες ομορφιάς που έλαβε.

Δεν αποκλείεται στο μέλλον όλοι να θυμούνται το Centro Hair and Beauty, κομμωτήριο στη Λάρισα ως η πρώτη συναλλαγή με Puppy coins. Αντίστοιχα η πρώτη συναλλαγή με bitcoins που αφορούσε πραγματικά αγαθά, λέγεται πως πραγματοποιήθηκε στις 22 Μάη του 2010, όταν ένας προγραμματιστής από τη Φλόριντα διέθεσε 10.000 bitcoins για να αγοράσει… 2 πίτσες! Αν πείναγε λιγότερο εκείνη την ημέρα και τα είχε κρατήσει, θα άξιζαν σήμερα εκατομμύρια δολάρια!

Τι είναι το Puppy coin;

Puppy Coin

Το Puppy coin είναι ένα κρυπτονόμισμα με σταθερό περιορισμένο απόθεμα 1.000.000.000 νομισμάτων με τιμή στόχο 1,00 USDC το καθένα. Καθώς το Puppy coin κερδίζει δημοτικότητα και χρήση, η αξία του αυξάνεται. Με την πάροδο του χρόνου, η τιμή του Puppy μπορεί να φτάσει τα 10 εκατομμύρια, 100 εκατομμύρια ή και υψηλότερα. Ο αρχικός στόχος του Puppy coin είναι να ξεπεράσει το 1 δολάριο ανά νόμισμα.

Αν αναρωτιέστε πώς θα μπορέσετε να αγοράσετε κι εσείς Puppy coins δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του κρυπτονομίσματος και να ενημερωθείτε για όλα όσα το αφορούν.

Η τεχνολογία των κρυπτονομισμάτων

Η συνεχιζόμενη πρόοδος στην τεχνολογία του blockchain και ο αντίχτυπος της δεν αμφισβητείται από κανέναν πλέον, για την πορεία συγκεκριμένων κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin, Etherium, Bnb και άλλων πολλών.

Για τους υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων, δεν είναι απλώς βιώσιμα νομίσματα. Αντιπροσωπεύουν μια ιδεολογία και αποτελούν αμυντικό μηχανισμό από τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις και το κακόβουλο τραπεζικό σύστημα.

Ποια θα είναι η πορεία τους από εδώ και πέρα; Όλα είναι ανοικτά! Το Puppy coin ζει και υπάρχει πάνω στο Binance Smart Chain και μπορείτε εύκολα να αγοράσετε με τρία απλά βήματα:

  1. Δημιουργήστε ένα πορτοφόλι MetaMask χρησιμοποιώντας είτε υπολογιστή είτε το κινητό σας. https://metamask.io
  2. Στείλτε Bnb στο πορτοφόλι σας. Μπορείτε να αγοράσετε απευθείας Bnb στο MetaMask ή μέσω ανταλλακτηρίων όπως το Coinbase, το Crypto ή το Binance και στη συνέχεια να το στείλετε στο MetaMask πορτοφόλι σας.
  3. Συνδεθείτε στο PancakeSwap και πραγματοποιήστε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Puppy coin και διαβάστε το σχετικό άρθρο που σας καθοδηγεί βήμα-βήμα για το πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό MetaMask και να αγοράσετε Puppy coin.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *