Όταν ακούσετε αυτόν τον ήχο σε μία πτήση, τότε βρίσκεστε σε κατάσταση «έκτακτης ανάγκης»


Αεροσυνοδός αποκαλύπτει

Πρώην και νυν αεροσυνοδοί έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς «κώδικες» του πληρώματος ακόμα και αυτούς που σημαίνουν πως κάτι δεν πάει καλά.

Έτσι, ένας αεροσυνοδός αποκάλυψε με βίντεο στο TikTok, ποιος είναι ο ήχος που αν ακουστεί στη μέση μιας πτήσης σημαίνει «έκτακτη ανάγκη». Συγκεκριμένα, ο Tommy Cimato έδωσε εξηγήσεις για μερικούς ήχους που ακούγονται συνήθως στις πτήσεις.

Ένας από τους πιο συνηθισμένους που ακούει κάποιος σε μια πτήση, ο οποίος είναι συνήθως δυο φορές (και ακούγεται στο βίντεο) σημαίνει πως είτε μια αεροσυνοδός προσπαθεί να καλέσει μια άλλη, είτε ο θάλαμος πτήσης προσπαθεί να καλέσει τις αεροσυνοδούς.

Όμως αν αυτός ο ήχος ακουστεί τρεις συνεχόμενες φορές, τότε σημαίνει «έκτακτη ανάγκη», «αλλά μάλλον δεν θα το ακούσετε ποτέ γιατί δεν θα χρειαστεί», επεσήμανε.

Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες από 12 εκατομμύρια προβολές και έγινε το πιο viral στον λογαριασμό του αεροσυνοδού το 2021, καθώς όσοι το είδαν προσπαθούσαν να μάθουν τα πάντα για την εσωτερική λειτουργία του πληρώματος.

Ωστόσο υπήρξαν άλλοι αεροσυνοδοί που τόνισαν σε σχόλια πως: «Προσοχή τα συστήματα κουδουνίσματος κάθε αεροπορικής εταιρείας είναι διαφορετικά. Η αεροπορική μου εταιρεία χρησιμοποιούσε τα τρία κουδούνια για να ειδοποιήσει την FA ότι επρόκειτο να προσγειωθούμε».

@tommycimato #greenscreen i could write a book #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #comedy ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey
Σχετικά Tags

αεροπορικές πτήσεις





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *