ΝΔ: Τσίπρας-Κοτζιάς διαπραγματεύονται εν κρυπτώ με την Αλβανία -Να ενημερώσουν άμεσα τη Βουλή

ΝΔ: Τσίπρας-Κοτζιάς διαπραγματεύονται εν κρυπτώ με την Αλβανία -Να ενημερώσουν άμεσα τη Βουλή

ΝΔ: Τσίπρας-Κοτζιάς διαπραγματεύονται εν κρυπτώ με την Αλβανία -Να ενημερώσουν άμεσα τη Βουλή 1

Η Νέα Δημοκρατία εγκαλεί την κυβέρνηση τονίζοντας πως διαπραγματεύεται μυστικά με την Αλβανία.

Γι’ αυτό, μάλιστα, η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών να ενημερώσουν άμεσα τη βουλή για τι ακριβώς «συζητούν εν κρυπτώ με τα Τίρανα».

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η μυστική διπλωματία των κ. Τσίπρα και Κοτζιά είχε ήδη ως αποτέλεσμα την εθνικά επιζήμια συμφωνία με τα Σκόπια. Έκπληκτοι οι πολίτες μαθαίνουν τώρα ότι μια αντίστοιχη συμφωνία προωθείται και με την Αλβανία.

Καλούμε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών να ενημερώσουν άμεσα τη βουλή για τι ακριβώς συζητούν εν κρυπτώ με τα Τίρανα. Αρκετά στοίχισαν στην Ελλάδα οι πάσης φύσεως διαπραγματεύσεις του κ. Τσίπρα, κρυφές και φανερές».

Ας σημειωθεί, πως λίγο νωρίτερα απαντούσαν κυβερνητικές πηγές για το συγκεκριμένο θέμα: «Η σπουδή ορισμένων να δημιουργήσουν εκ νέου θέμα εκ του μη όντος για τις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία, θα ήταν αξιοθρήνητη εάν δεν ήταν εθνικά επικίνδυνη».

Σχολίαζαν ειδικότερα πως «αφού η ΝΔ και τα φίλα προσκείμενα Μέσα της εκτέθηκαν διεθνώς με την προσπάθεια εκμετάλλευσης μίας άστοχης διατύπωσης του Επιτρόπου Χαν, που διευκρινίστηκε ότι αναφερόταν στην ΑΟΖ, τώρα επιδίδονται σε νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Οι ίδιες πηγές υπογράμμιζαν ότι «η αποστροφή του πρωθυπουργού στο ζήτημα των συνόρων με την Αλβανία αναφέρεται στο θέμα της συντήρησης των πυραμίδων στα υφιστάμενα σύνορα με τη γειτονική χώρα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *