Καταγγελίες – σοκ από μαζορέτες: Tις ανάγκαζαν να συνοδεύουν χορηγούς και να ποζάρουν τόπλες (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγγελίες – σοκ από μαζορέτες: Tις ανάγκαζαν να συνοδεύουν χορηγούς και να ποζάρουν τόπλες (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγγελίες - σοκ από μαζορέτες: Tις ανάγκαζαν να συνοδεύουν χορηγούς και να ποζάρουν τόπλες (ΒΙΝΤΕΟ) 1

Με τους κανόνες στη NFL – National Football League, τη διοργανώτρια αρχή του ομώνυμου πρωταθλήματος στο άθλημα του αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ που αφορούν τις μαζορέτες και την αντιμετώπισή τους να έχουν τεθεί σε εξονυχιστικό έλεγχο, η εφημερίδα “The New York Times” δημοσίευσε ρεπορτάζ με λεπτομερείς αποκαλύψεις.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για δυσάρεστες στιγμές που βίωσαν οι μαζορέτες της ομάδας Washington Redskins κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού το 2013 στην Κόστα Ρίκα.

Στο άρθρο της δημοσιογράφου, Juliet Macur, αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για τη φωτογράφηση του ημερολογίου των cheerleaders, οι μαζορέτες “έπρεπε να ποζάρουν τόπλες” ή με bodypainting και όλοι οι άνδρες χορηγοί και κάτοχοι εισιτηρίων VIP στο στάδιο FedExField να είναι παρόντες.

Η δημοσιογράφος μίλησε με πέντε cheerleaders, που ήταν σε αυτό το ταξίδι και με άλλες νεαρές γυναίκες που άκουσαν περιγραφές για τα όσα συνέβησαν.

Ένα βράδυ, ο πρόεδρος της ομάδας, αναφέρει το δημοσίευμα, δήλωσε σε εννέα από τις 36 μαζορέτες ότι ορισμένοι από τους χορηγούς τους «τις θέλουν ως συνοδεία σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης».

Κάποιες μαζορέτες άρχισαν να κλαίνε. Όταν έφθασαν στο club δεν υπήρχε πολύς κόσμος αλλά οι χορηγοί ήταν εκεί, όπως και κάποια στελέχη της ομάδας.

“Δεν μας έβαλαν το όπλο στο κεφάλι, αλλά ήταν υποχρεωτικό να πάμε”, δήλωσε μία από τις μαζορέτες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *