Γίνετε μέλος της WEWE Global και κερδίστε 100 ευρώ καθημερινά

WEWE Global - Kερδίστε 100 ευρώ καθημερινά

 

Η WEWE Global είναι μια εταιρεία με ψηφιακή πλατφόρμα που δίνει πρόσβαση σε εταιρείες κρυπτονομισμάτων. Μια από αυτές τις εταιρείες κρυπτονομισμάτων είναι η LYOPAY. Μέσω της LYOPAY κάνετε cloud minting Bitcoin με τους cloud server της.

Αν θέλετε και εσείς να κερδίζετε 100 ευρώ την ημέρα μέσα από το διαδίκτυο συνεχίστε την ανάγνωση και μάθετε όλους τους τρόπους που προσφέρει η WEWE.

Σύστημα εταιρικής σχέσης WEWE Global

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του blockchain αγοράζοντας προϊόντα που δημιουργούνται από συνεργάτες της εταιρείας, προσβάσιμα μέσω του οικοσυστήματος.

Καριέρα WEWE Global

Δημιουργήστε τη δική σας επιχείρηση και χτίστε μια καριέρα. Χρησιμοποιήστε το πλάνο WEWE και τα εργαλεία μπόνους για να γίνετε ψηφιακός επιχειρηματίας και να κερδίζετε 100 ευρώ καθημερινά.

Ανταμοιβές WEWE

Μοιραστείτε τα προϊόντα της πλατφόρμας WEWE Global με τους φίλους σας και κερδίστε μπόνους για τη χρήση τους.

Ανάλυση Αγοράς WEWE Global

Λάβετε πληροφορίες αγοράς χρησιμοποιώντας αναλυτικά στοιχεία και αλγόριθμους που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το πορτοφόλι σας και τις γνώσεις του κλάδου σας.

WEWE Virtual Tokens

Το εικονικό token WEWE είναι σύμβολο αξίας και πάνω απ’ όλα έχει τέλη (fee) όπως όλα τα κρυπτονομίσματα του οικοσυστήματος. Όλες οι πληρωμές και οι αγορές δημιουργούν χρεώσεις και αυτό το μικρό κόστος επιτρέπει σε ολόκληρο το οικοσύστημα να είναι βιώσιμο. Τα τέλη συγκεντρώνονται και στη συνέχεια αναδιανέμονται σε όλους όσους συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κοινότητας.

Η κοινότητα

Το έργο WEWE Global γεννήθηκε από την ιδέα της δημιουργίας ενός αποκεντρωμένου συστήματος στην αγορά κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας σε όλα τα μέλη της κοινότητάς του μοναδικές υπηρεσίες στην αγορά, όπου η κοινότητα και όλοι οι χρήστες της είναι οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων στην εξέλιξη του ίδιου του έργου.

DAO και σύστημα ψηφοφορίας

Η WEWE Global είναι ένας DAO – Δηλαδή ένας Αποκεντρωμένος Αυτόνομος Οργανισμός. Ένα DAO λειτουργεί από μια κοινότητα ενδιαφερομένων και οι κανόνες ορίζονται με ψηφοφορία. Όλοι οι χρήστες μπορούν να συμβάλλουν στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων για την ανάπτυξη του έργου μέσω ενός συστήματος ψηφοφορίας.

Το πλαίσιο της WEWE

Οι προτεραιότητες της WEWE Global είναι να παρέχει στην κοινότητα ένα πλούσιο οικοσύστημα υπηρεσιών, μελλοντικών προθεσμιών και οφελών που μπορούν να μοιραστούν. Μέσω της χρήσης αδειών και των πιο καινοτόμων τεχνολογιών που διατίθενται, η WEWE εγγυάται την ασφαλή, λειτουργική και διαρκή χρήση όλων των συνεργασιών με διάφορους παρόχους.

Γίνετε μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας WEWE

Μοιραστείτε τη WEWE Global με τους φίλους σας και όταν χρησιμοποιούν μία από τις υπηρεσίες της πλατφόρμας, θα λαμβάνετε ανταμοιβές από τις χρεώσεις που δημιουργούνται από τη χρήση τους.

Πώς γίνεται να βγάλετε 100 ευρώ καθημερινά με το cloud minting μέσω της LYOPAY;

Η LYOPAY, ως εταιρεία κρυπτονομισμάτων, έχει το δικό της κρυπτονόμισμα. Πρόκειται για το LYO credit και είναι το κρυπτονόμισμα που εξορύσσεται από τη WEWE Global.

Η πληρωμή, ωστόσο, γίνεται σε Bitcoin και όχι σε LYO credit. Με τη WEWE πληρώνεστε καθημερινά σε Bitcoin. Χρησιμοποιείται ο αλγόριθμος εξόρυξης Proof of Space και αποδίδει κέρδος 10%.

Πώς να βγάλετε 100 ευρώ καθημερινά;

Μπορείτε να βγάλετε 100 ευρώ τη μέρα από τη WEWE Global με δυο τρόπους:

1. Αγορά πακέτου cloud minting αξίας 30.000 ευρώ

Με αυτόν τον τρόπο αγοράζετε ένα πακέτο cloud minting αξίας 30.000 ευρώ. Η απόδοση 10% που προσφέρει, αποδίδει 3.000 ευρώ μηνιαίως, δηλαδή 100 ευρώ καθημερινά.

Ανάλογα το πακέτο που θα επιλέξετε, υπάρχει και το αντίστοιχο κέρδος. Κάθε πακέτο διαθέτει ξεχωριστό συμβόλαιο, διεύθυνση IP και εντάσσεται σε ξεχωριστή συστοιχία cloud server.

Το κάθε συμβόλαιο διαρκεί 30 μήνες. Με το ελάχιστο ποσό των 500 ευρώ μπορείτε να κάνετε cloud minting για 30 μήνες και να βγάλετε 1.500 ευρώ.

Αν για παράδειγμα κάποιος επιλέξει το πακέτο των 30.000 ευρώ, σε 30 μήνες θα βγάλει 50.000 ευρώ. Θα πληρώνεστε κάθε μέρα σε Bitcoin από τη LYOPAY. Επίσης, το ποσό μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε ψηφιακό πορτοφόλι που χρησιμοποιείτε, πέρα από της WEWE.

2. Με αγορά χώρου αξίας 1.000 ευρώ στον server για cloud minting bitcoin

Ο δεύτερος τρόπος για να βγάζετε 100 ευρώ την ημέρα με τη WEWE Global είναι να αγοράσετε με 1.000 ευρώ χώρο στον server. Έτσι, θα κάνετε cloud minting bitcoin. Ακόμη, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το affiliate marketing της WEWE.

Το affiliate marketing είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να βγάλετε λεφτά στο διαδίκτυο και να γίνετε επιχειρηματίες του Ίντερνετ. Οι μεγάλες και γνωστές εταιρείες κρυπτονομισμάτων, όπως για παράδειγμα η Binance, διαθέτουν πρόγραμμα affiliate marketing. Το ίδιο ισχύει και για τη WEWE Global.

Τι προσφέρει η LYOPAY με το affiliate marketing;

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα 6 bonus που προσφέρει. Δεν υπάρχει κάποιο όριο κέρδους στο affiliate marketing.

Γίνετε μέλος της WEWE Global και κερδίστε 100 ευρώ καθημερινά
WEWE Global – Kερδίστε 100 ευρώ καθημερινά

Δείτε αναλυτικά τα Bonus της LYOPAY

1. Αffiliate marketing referral bonus

Το 1ο bonus είναι το affiliate marketing referral που είναι 5%.

2. Άπειρο bonus

Το 2ο bonus είναι το άπειρο – infinity bonus που είναι μέχρι 36%. Με αυτό επιταχύνεται το cloud minting του Bitcoin.

3. Runner pool bonus

Το 3ο bonus είναι το runner pool bonus. Αν αγοράσετε πακέτο των 1.000 ευρώ και συστήσετε άλλα 10 άτομα και αγοράσουν κι αυτά το ίδιο πακέτο, συμμετέχετε στο 1% του παγκόσμιου τζίρου. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 30.000 ευρώ σε 18 μήνες.

4. Fast track bonus

Το 4ο bonus είναι το fast track bonus. Κατά το πρώτο 15ημερο αντί για προμήθεια 5% έχετε 10%.

5. Matching bonus

Το 5ο bonus είναι το matching bonus.

6. Extra for super affiliates bonus

To 6ο bonus είναι το extra for super affiliates. Αν πετύχετε κάποιο στόχο, σας το δίνει η LYOPAY ανά 3 μήνες.

Γιατί να επιλέξετε τη WEWE Global;

Αν σας αρέσει η τεχνολογία Blockchain και θέλετε να ασχοληθείτε να βγάλετε χρήματα στο διαδίκτυο, ακολουθείστε τον τρόπο της WEWE Global.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική εκπαίδευση για να τα καταφέρετε. Επιπλέον, τα κέρδη φορολογούνται κανονικά, και δίνονται αποδείξεις και τιμολόγια για την εφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *