Χειροπέδες σε αστυνομικούς που εμπλέκονται σε υπόθεση ληστείας ενός Σύρου

Χειροπέδες σε αστυνομικούς που εμπλέκονται σε υπόθεση ληστείας ενός Σύρου 1

Στη σύλληψη δύο ανθυπαστυνόμων, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, προχώρησαν οι χθες Αρχές. Οι δύο άνδρες εμπλέκονται σε υπόθεση ληστείας ενός 47χρονου πολίτη, υπηκόου Συρίας, που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος, αμέσως μετά την άφιξή του από τη Γερμανία στην Ελλάδα, οδηγώντας αυτοκίνητο στην Αττική Οδό, ακινητοποιήθηκε από άτομα που φορούσαν στολές, οι οποίες έμοιαζαν με αστυνομικές.

Οι δράστες, με την απειλή όπλων, μετέφεραν τον Σύρο σε περιοχή του Ασπροπύργου, όπου και τον εγκατέλειψαν, αφού προηγουμένως αφαίρεσαν από το αυτοκίνητό του μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από την έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση, εκτός από τους δύο αστυνομικούς και ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακή στη Ρωσία.

Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν χθες, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *