Στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν – Υπεβλήθη σε επέμβαση στην καρδιά

Στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν - Υπεβλήθη σε επέμβαση στην καρδιά 1

Σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην καρδιά υποβλήθηκε ο θρύλος του γαλλικού σινεμά Αλέν Ντελόν, που εισήχθη, όπως έγινε σήμερα γνωστό, σε νοσοκομείο στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο διάσημος ηθοποιός -που στις 8 Νοεμβρίου θα γιορτάσει τα 82 του χρόνια- πήγε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το περιοδικό «Ici Paris», με επαναλαμβανόμενους πόνους στην πλάτη και στο αριστερό πόδι.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, που διήρκεσε 5 ώρες, πέρασε μια ημέρα στην αίθουσα ανάνηψης και άλλη μία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο Ντελόν, που είχε παρουσιάσει πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, παραμένει υπό παρακολούθηση. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα βγει από το νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του είχε πει ότι είναι πολύ επηρεασμένος από τον θάνατο της πρώην συντρόφου του, Μιρέιγ Νταρκ, τον Αύγουστο. Παρά τον χωρισμό τους -που αποδόθηκε στην επιθυμία του ηθοποιού να έχει παιδιά, κάτι που δεν ήταν δυνατό γι’ αυτήν λόγω καρδιακής δυσπλασίας- παρέμειναν καλοί φίλοι.

«Ήταν η γυναίκα της ζωής μου», είχε δηλώσει, προσθέτοντας ότι είναι καλύτερα που είναι πια μεγάλος και όχι 40 ετών, γιατί δεν θα έχει πολύ χρόνο να ζήσει χωρίς αυτή, ενώ εκδήλωσε την επιθυμία να «φύγει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *