Σε πανελλαδική κινητοποίηση οι νοσηλευτές στις 6 Οκτωβρίου

Σε πανελλαδική κινητοποίηση οι νοσηλευτές στις 6 Οκτωβρίου 1

Πανελλαδική κινητοποίηση στις 6 Οκτωβρίου προγραμματίζουν οι νοσηλευτές, που τάσσονται κατά της διάταξης που εξισώνει τα πτυχία τους με αυτά των βοηθών τους. Την ίδια μέρα θα γίνει συγκέντρωση στην πλατεία του Αρχαιολογικού Μουσείου της Πατησίων στις 10:00 και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«SOS: Τα πτυχία μας στον κάλαθο των αχρήστων!

Με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, ο τίτλος μας υποβαθμίζεται και εξισώνεται με αυτά των ΔΕ βοηθών μας. Συγκεκριμένα:

Βάζει τους ΔΕ Βοηθούς Νοσηλευτών στον ίδιο ενιαίο κλάδο με τους πτυχιούχους Νοσηλευτές ΤΕ και ΠΕ.

Βάζει τις Μαίες στον δικό μας κλάδο, και τους επιτρέπει πλέον, να γίνονται προϊστάμενες στα νοσηλευτικά τμήματα και στις διευθύνσεις Ν.Υ.

Για να περάσουν τα παραπάνω, το επαγγελματικό μας επιμελητήριο (ΕΝΕ) καταστρέφεται για να μην μπορεί να αντισταθεί το σώμα των νοσηλευτών και δίνεται ως δώρο σε κομματικούς φίλους των κ.κ. Ξανθού και Πολάκη, με αντιδημοκρατική παρέμβαση στις ήδη προκηρυγμένες εκλογές της ΕΝΕ.

Κάνετε όλοι τα σχόλιά σας στο http://www.opengov.gr/yyka/?p=2347 και δώστε τους να καταλάβουν ότι δεν θα περάσουν εύκολα όλα όσα μεθοδεύουν κατά των σπουδών μας, κατά του τίτλου μας, κατά της ίδιας μας της ζωής.

«Όλοι στην πανελλαδική μας κινητοποίηση την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου. Συγκέντρωση στην πλατεία του Αρχαιολογικού Μουσείου της Πατησίων στις 10:00 και πορεία στο υπουργείο Υγείας».

(φωτογραφία αρχείου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.