Ρόσι ντε Πάλμα: αισθητική Αλμοδόβαρ σε μακιγιάζ;

Ρόσι ντε Πάλμα: αισθητική Αλμοδόβαρ σε μακιγιάζ; 1

Η Ρόσι ντε Πάλμα μας εντυπωσίασε στις ταινίες του Αλμοδόβαρ. Την απολαύσαμε και στο «Pr-Porter» του Άλτμαν.

Υπήρξε μοντέλο και μούσα σχεδιαστών όπως ο Ζαν Πολ Γκοτιέ και ο Τιερί Μιγκλέρ.

Την έχουν πει «ζωντανό πίνακα του Πικάσο».

Χωρίς να ιδρώνει το αυτί της, η σαγηνευτική Ρόσι ντε Πάλμα κάνει θέατρο, εκπροσωπεί την Ghanian Charity OrphanAid Africa και «δανείζει» το πρόσωπό της σε διαφημιστικές καμπάνιες ειδών πολυτελείας.

Στο πλαίσιο αυτής της τελευταίας δραστηριότητάς της, συνεργάστηκε με την M.A.C Cosmetics – ανήκει στην Est Lauder Cos. Inc. – σε μία καινούργια σειρά προϊόντων μακιγιάζ. Η οποία, βεβαίως, είναι limited edition και έχει την επωνυμία «M.A.C Cosmetics X Rossy de Palma» (η M.A.C Cosmetics έχει και το παρελθόν προχωρήσει σε ανάλογες συνεργασίες, παραδείγματος χάρη με τη Μαράια Κάρεϊ, τη Ριάνα και άλλες).

Πολλά από τα πάνω από 20 προϊόντα της σειράς έρχονται σε Technicolor, θα έλεγε κανείς: φέρνουν έντονα στον νου τα χρώματα των ταινιών του Αλμοδόβαρ.
Η σειρά θα διατίθεται από τον επόμενο μήνα και στη συσκευασία φιγουράρει η υπογραφή της Rossy de Palma, με ένα σκίτσο του προσώπου της να σχηματίζει το γράμμα “R”. Κάτω από την υπογραφή αναγράφεται «Ασυγκράτητη δεξιοτεχνία από την Ισπανίδα ηθοποιό Ρόσι ντε Πάλμα».

Έτσι δεν ήταν και στις ταινίες του Αλμοδόβαρ; Ασυγκράτητη;

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *