Ο πατέρας παρέσυρε τη μαθήτρια λυκείου στην απαγωγή Λεμπιδάκη

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, ως φερόμενους δράστες της απαγωγής Λεμπιδάκη, που θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα όπου θα τους απαγγελθούν κατηγορίες, βρίσκεται και η ανήλικη μαθήτρια λυκείου Β.Π.

Η εν λόγω μαθήτρια συνελήφθη ως συμμετέχουσα στην εγκληματική οργάνωση, που απήγαγε τον γνωστό Ηρακλειώτη επιχειρηματία με σκοπό να αποσπάσουν λύτρα, αλλά, τελικά, η αποτελεσματική επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ., που απελευθέρωσε τον απαχθέντα, χάλασε τα σχέδια των δραστών και πλέον θα βρεθούν όλοι ενώπιον της Δικαιοσύνης και της αυστηρής κρίσης της.

Την ανήλικη την παρέσυρε ο ίδιος ο πατέρας της.

Όπως γράφει το ekriti.gr ο συγκεκριμένος άνδρας προκειμένου να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της συμμορίας, στην οποία φέρεται ότι μετείχε και προκειμένου να μην δημιουργήσει υποψίες στην ΕΛ.ΑΣ.,η οποία όλο το διάστημα παρακολουθούσε υπόπτους, έβαλε την ανήλικη κόρη του να αγοράζει τις κάρτες καρτοκινητού απ’ όπου στέλνονταν τα μηνύματα στην οικογένεια του απαχθέντος.

Επίσης την έστειλε στο πρακτορείο του ΚΤΕΛ Ρεθύμνου για να παραδώσει την επιστολή με προορισμό το ΚΤΕΛ Ηρακλείου και στη συνέχεια να φθάσει στα χέρια της οικογένειας του απαχθέντος ( η επιστολή πληροφορούσε ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι καλά στην υγεία του).

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας περνούσε με την μηχανή του από το σχολείο και έπαιρνε την κόρη του και την έστελνε να εκτελέσει τις εντολές του.

Για το συγκεκριμένο θέμα, η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας, που είναι φιλόλογος καθηγήτρια, σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον του συζύγου της, επειδή παρέσυρε την ανήλικη κόρη τους σε παραβατικές πράξεις.

Tagged : # #

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *