Κεντροαριστερά: Παραμένουν οι διαφωνίες – Την Παρασκευή νέα συνεδρίαση

Κεντροαριστερά: Παραμένουν οι διαφωνίες - Την Παρασκευή νέα συνεδρίαση 1

Την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Αλιβιζάτου για τα διαδικαστικά και τις απαντήσεις των εταιρειών πληροφορικής, όσον αφορά τις εκλογές της ηγεσίας του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Την ίδια ώρα, παραμένουν οι διαφωνίες για την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία, καθώς το Ποτάμι επιμένει στην καθιέρωσή της, ενώ το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι το θέμα έχει κλείσει, αφού δεν εξασφαλίζεται το αδιάβλητο της ψηφοφορίας.

«Στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν το δικαίωμα όλων των πολιτών να συμμετέχουν, διαδικαστικό θέμα! Κρίμα. Για εμάς είναι η αρχή της πολιτικής» επανήλθε, μέσω Twitter, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, το μεσημέρι.

Λίγο αργότερα, κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη επισήμαναν ότι «δεν έχει κανένα νόημα η ανακύκλωση μίας συζήτησης που έγινε διεξοδικά για διαδικαστικά θέματα. Τώρα όλοι μαζί θα προχωρήσουμε στα θέμα πολιτικής ουσίας, όπως περιμένουν οι Έλληνες πολίτες. Οι τρεις μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, με τις απαντήσεις που έχουν δώσει, έχουν κλείσει το θέμα, που είναι τεχνικό και όχι διαδικαστικό κι έχει κλείσει. Με πάνω από 1.000 κάλπες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό θα γίνει η καλύτερη διαδικασία για να διασφαλιστεί η συμμετοχή και το αδιάβλητο».

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ) 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *