Κίνδυνος κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του Παναθηναϊκού

Μετά το θέμα με τον Στάθη Ταυλαρίδη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κινδυνεύει άμεσα και με μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής στην ΕΕΑ, μετά από αίτημα δύο εταιριών που κατασκευάζουν αγωνιστικούς χώρους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού: «2. Αίτηση των εταιρειών “GREENPARK ΕΠΕ” και “GREENSCAPE ΑΕ” περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-10-17».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα σε αυτές τις εταιρίες για έργα που έγιναν είτε στην Λεωφόρο είτε στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και δεν έχουν εξοφληθεί. Με αυτόν τον τρόπο οι δύο αυτές εταιρίες επιδιώκουν να πληρωθούν, «τραβώντας» χρήματα από την εγγυητική του συλλόγου.

Σε περίπτωση που η ΠΑΕ δεν λύσει το θέμα και καταπέσει ένα κομμάτι της εγγυητικής επιστολής (οι αθλητικές εταιρείες καλούνται σε διάστημα 15 ημερών να καλύψουν την εγγυητική με το ποσό που «τραβήχτηκε», για να μην έχουν επιπτώσεις με τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα) θα μπουν σε νέες περιπέτειες.

Πηγή: gazzetta.gr

Tagged : #

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *