«Θα άφηναν τον Λεμπιδάκη να πεθάνει ή θα τον σκότωναν» 1

Ιδιαίτερα αδίστακτοι, σε σημείο που θα τον άφηναν να πεθάνει, ήταν οι απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτεται μέσω του επίσημου διαβιβαστικού της αστυνομίας που δημοσιεύσει σήμερα η κρητική εφημερίδα «Πατρίς».

Αναφέρει συγκεκριμένα το διαβιβαστικό ότι οι απαγωγείς θα τον άφηναν να πεθάνει ή θα τον σκότωναν σε περίπτωση που δεν ικανοποιούνταν οι απαιτήσεις του.

Όπως υπογραμμίζεται στο διαβιβαστικό:

«Ως εκ τούτου, η στάση των απαγωγέων χαρακτηρίζεται από βαναυσότητα και ουδεμία ένδειξη αντίληψης του κινδύνου που διέτρεχε ο απαχθείς, με τους απαγωγείς στο σύνολό τους να έχουν πλήρως υποτάξει την βούλησή τους στον σκοπό, αποδεχόμενοι την όποια πιθανότητα θανάτου του απαχθέντος, η οποία θα προερχόταν είτε σκόπιμα σε περίπτωση που δεν ικανοποιούνταν οι απαιτήσεις τους είτε από τυχαίο συμβάν (επιβάρυνση υγείας). Επιπροσθέτως, οι απαγωγείς από το πρώτο διάστημα είχαν υπερτονίσει ότι δύνανται να κρατήσουν τον απαχθέντα για μεγάλο χρονικό διάστημα, εφόσον η οικογένεια δεν ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις τους, ήτοι οι απαγωγείς έμεναν πιστοί στο πλάνο που είχε τεθεί και τις οικονομικές επιδιώξεις που είχαν προαποφασισθεί, στην επίτευξη των οποίων ήταν διατεθειμένοι να φτάσουν με οιοδήποτε κόστος ως προς την ζωή και την υγεία του Μιχάλη Λεμπιδάκη».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Tagged : # #

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *