Η Huawei κοροιδεύει την Apple και υπόσχεται ότι το πραγματικό AI smartphone έρχεται στις 16 Οκτωβρίου

Η Huawei κοροιδεύει την Apple και υπόσχεται ότι το πραγματικό AI smartphone έρχεται στις 16 Οκτωβρίου 1

Αρκετές ημέρες πριν παρουσιαστούν τα νέα iPhone, ο CEO της Huawei (Richard Yu) είχε δηλώσει ότι η εταιρεία του θα καταφέρει να τα υπερκεράσει σε ισχύ και καινοτομία με το επερχόμενο Huawei Mate 10, μια πεποίθηση που ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο τόσο με την παρουσίαση του Kirin 970 SoC στην IFA 2017, όσο και μετά το Apple Event.

Η Huawei δεν διστάζει, μάλιστα, να κάνει και την σχετική πλάκα στην Apple με ένα video που δημοσίευσε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, χτυπώντας φυσικά στην διπλή αποτυχία της λειτουργίας αναγνώρισης προσώπου (Face ID) κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του iPhone X και αφήνοντας για το τέλος την ατάκα ότι θα δούμε το πραγματικό AI smartphone στις 16 Οκτωβρίου.

Είναι γεγονός ότι η Huawei έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών μας για τη νέα σειρά Huawei Mate 10, αλλά θα περιμένουμε την παρουσίαση και να τα γνωρίσουμε από κοντά για να κατανοήσουμε τι ακριβώς θα είναι αυτό το Mobile AI που υπόσχεται και αν αξίζει πραγματικά όλος αυτός ο “θόρυβος”. Αναμφίβολα, πάντως, η Huawei τρέχει ένα πολύ καλό σερί επιτυχημένων κυκλοφοριών τα τελευταία χρόνια και σίγουρα έχει κερδίσει το ενδιαφέρον μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *