Διεκδικεί αποζημίωση για τον θάνατο των γονιών του σε τροχαίο

Διεκδικεί αποζημίωση για τον θάνατο των γονιών του σε τροχαίο

Διεκδικεί αποζημίωση για τον θάνατο των γονιών του σε τροχαίο 1

Xρηματική αποζημίωση συνολικού ύψους 2 εκατ. ευρώ, διεκδικεί με αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ένας Ροδίτης, κάτοικος Ιαλυσού για ψυχική οδύνη που υπέστη από το θάνατο των γονέων του σε τροχαίο δυστύχημα.

Του ανταποκριτή μας στη Ρόδο στο www.dimokratiki.gr

Στις 30 Οκτωβρίου 2016, οι γονείς του, αρχικώς ευρισκόμενοι στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Ηρακλειδών, με κατεύθυνση προς το πεζοδρόμιο, εισήλθαν στο οδόστρωμα και παρασύρθηκαν από τουριστικό λεωφορείο, στο ύψος της διπλής συνεχούς διαχωριστικής γραμμής.

Ο ενάγων υποστηρίζει ότι ο πρώτος εναγόμενος οδηγός του λεωφορείου είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα ενώ εκινείτο όχι απλά πλησίον διάβασης πεζών αλλά εντός – μικρού μήκους (περίπου 250 μέτρων) – τμήματος που περικλείεται ανάμεσα στις εκεί ευρισκόμενες διαβάσεις πεζών και περαιτέρω σε σημείο που εξαιτίας της ύπαρξης του μεγάλου εμπορικού κέντρου συνεχώς εισέρχονται και εξέρχονται παντός είδους οχήματα.

Ισχυρίζεται ότι δεν οδηγούσε με σύνεση, ούτε είχε συνεχώς τεταμένη την αυξημένη και οφειλόμενη,  εκ του επαγγέλματός του,  προσοχή επί μίας οδού.

Περισσότερες ειδήσεις για τη Ρόδο στο www.dimokratiki.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *