Απάντηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στις καταγγελίες πρώην παίκτριάς της

Στις καταγγελίες της πρώην παίκτριας της ΑΕΚ στο βόλεϊ Γυναικών, Αγγελικής Καλαφατάκη, απάντησε με ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική της Ένωσης. Υπενθυμίζεται ότι η αθλήτρια έκανε λόγο για άθλιες συνθήκες επισημαίνοντας πως υπήρχαν παίκτριες του τμήματος βόλεϊ της Ένωσης που για 4 μέρες έτρωγαν μόνο μέλι.

Αναλυτικά η απάντηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«7.1.2017 Συνέντευξη Καλαφατάκη στο SDNA: Στην ΑΕΚ είμαστε σαν οικογένεια

24.3.2017 Tέλος Πρωταθλήματος Α1 βόλεϊ γυναικών.

Τι μεσολάβησε στο δίμηνο Ιανουαρίου Μαρτίου 2017?

Τι μεσολάβησε μέχρι σήμερα?

Μήπως οι τρεις μισθοί που της οφείλονται και για τους οποίους έλαβε ρητή δέσμευση – υπόσχεση μέσω οικείου της προσώπου ότι θα της εξοφληθούν εντός του τρέχοντος μηνός?

Μήπως ότι δεν τιμωρήθηκε όταν πέταξε το πινακάκι της αλλαγής στον προπονητή της βρίζοντάς τον, όταν “τόλμησε” να την κάνει αλλαγή σε κάποιο μάτς?

Μήπως ότι τελικά δεν της επιβλήθηκε το πρόστιμο λόγω της μη συμμετοχής της σε προπόνηση, ως μία ακόμη ένδειξη νουθεσίας?

Ή μήπως τελικά φταίει ότι το σωματείο μας δεν αποδέχθηκε πρόταση χορηγίας απο συγγενικό της πρόσωπο υπό την “ευνόητη προϋποθεση” της διατήρησής της στην ομάδα?

‘Η μήπως ότι τελικά ότι το σωματείο προτίμησε να διατηρήσει τον άξιο προπονητή του και όχι την αθλήτρια στο δυναμικό της ομάδας, παρά τις μεσολαβήσεις τρίτων εντός του μηνός Ιουνίου για το αντίθετο?

Μήπως τελικά η οργιώδης φαντασία της αθλήτριας την οδήγησε, μετά από τα πειθαρχικά της παραπτώματα και σε ηθικά ατοπήματα?

Επιστρέφουμε ως ψευδείς και συκοφαντικές όλες τις αναφορές αθλήτριας Καλαφατάκη της περί καθεστώτος πείνας και αδιαφορίας διοίκησης και διατροφής με μέλι…..

Επιστρέφουμε επίσης στην αθλήτρια τις βασισμένες σε ψεύδη υπόνοιες σχετικά με τις αιτίες της αλλαγής του προπονητή.

Τέτοια ψεύδη συνιστούν αχαριστία, τουλάχιστον προς τον κ. Αρχόντη, την Γενική Γρμματέα κ. Κάσκαρη και τον Έφορο κ. Παναγιωτίδη αλλά και τον προπονητή της ομάδας κ. Σαμαρά που βρίσκονταν δίπλα στην ομάδα 24 ωρες το 24ωρο κυριολεκτικά, χωρίς να παραβλεφθεί και η προσπάθεια άλλων στελεχών όπως του Γενικού Αρχηγου κ. Δευτεραίου.

Επισημαίνουμε στην αθλήτρια να σεβαστεί το όνομα που φέρει, αλλά ακόμη περισσότερο να σεβαστεί το όνομα της ομάδας της οποίας τη φανέλα φόρεσε κατά την περσινή σεζόν.

Τα περσινά της αγωνιστικά παραπτώματα έμειναν ατιμωρητα και κατά πως φαίνεται η καλή μας διάθεση εκλήφθηκε ως αδυναμία. Ομως η σημερινή της απρόκλητη επίθεση σε βάρος της ΑΕΚ δεν θα μείνει έτσι.

Η ΑΕΚ από σήμερα την κατατάσσει στην θέση που της αξίζει και αναμένει από τη δικαιοσύνη να της επιβάλει τις νομικές κυρώσεις.

Το φαινόμενο της έξαρσης της Καλαφατάκη, που μετά από οκτώ μήνες θυμήθηκε να καταγγείλλει ως κακά πράγματα όσα μέχρι πρρότινος θεωρούσε καλά, δεν είναι αποτέλεσμα κακής εκτίμησης και ξαφνικής διαπίστωσης της πραγματικότητας. Είναι προφανές ότι εντάσσεται στη σειρά στοχευμένων δράσεων κατά της ΑΕΚ, τώρα που η δυναμική της αρχίζει να διαφαίνεται και να γίνεται αισθητή. Όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, καλά θα κάνουν να υποταχθούν στο πεπρωμένο. Όσο γρηγορότερα το αντιληφθούν, τόσο λιγότερο οδυνηρό θα είναι για αυτούς».

Tagged :

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *